Лекарства увредиха черния ми дроб, капките Хепавитал го стабилизираха!

Преди година и нещо се наложи да взимам много лекарства, заради едно по-сериозно състояние. То изискваше сериозна химическа намеса

лекарства

Лекарства, които взимах, трябваше да ми помогнат да се справя с тежка пневмония. След това последва малък проблем с бъбреците, заради силните антибиотици. И, разбира се – черния дроб, който също пострада от дългото лечение.

Така се оказа, че заради лекарствата, които уж трябваше да излекуват белите ми дробове, пострадаха други органи. Да, благодарение на антибиотиците аз не просто спрях да кашлям, ами започнах и да дишам по-леко. Но, това не мина без известни последствия, с които се боря сега.

За да прочистя черния дроб, аз започнах да взимам капките Хепавитал. Това са билкови капки. Те съдържат много билки, които трябва да се справят с детоксикацията на черния дроб и жлъчката. И те не просто трябва – те го правят. Тези капки са много активни и само за два месеца ми подобриха резултатите от изследванията на черния дроб. С тях се чувствам не просто добре, ами много добре. дори ги препоръчах на жена ми, за да може и тя да се възползва от тяхното отлично действие. За мен капките Хепавитал са средство, което трябва да стане задължително за ползване за всеки, който е преминал през лечение с антибиотици, без значение колко сериозно е било и колко дълго е продължило.

Милан Миланов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.