https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Какво е новото при лазарно лечение на зъбите?

0

Не пренебрегвайте модерните технологии при лечение на зъбите, възползвайте се от новостите, които ще ви донесат по-бързо и трайно облекчение

Лечение на зъбите с лазер е най-новото, което предлага стоматологията.

лечение на зъбите

Има два големи клона на лазерната терапия – нискоенергийна и високоенергийна в зависимост от мощността на лазерите, които се използват. Нискоенергийната терапия е терапевтичната, а с високоенергийната се извършват хирургични процедури.

Понякога само един вид терапия не може да отстрани целия патологичен процес изведнъж, тъй като всяка дължина на вълната на лазера има конкретен лечебен ефект. Затова при по-тежки патологии, както и при пародонтоза, се налага да се направи серия от процедури през определено време. „Ние от факултета по дентална медицина в София разработихме програми за комбинирана лазерна терапия. Съчетаваме няколко дължини на вълните с различни режими и различни източници на светлина. И за много кратко време успяваме да излекуваме почти 80-90% от патологичните процеси“, казва доц. Юлия Каменова пред вестник „Всичко за семейството“. Тя владее 8 вида лазерни системи.

Цените са достъпни, не е голяма разликата в сравнение с традиционното лечение. Ако пациентът не може веднага да плати най-добрата програма, може да му се предложи разсрочено лечение или друга програма на по-ниска цена. В центъра има специалисти, подготвени във всички области на лазерната терапия.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.