https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Лечение на стомах и запек чрез мисли и внушения

0

Със сигурност мислите и внушенията няма да могат да излекуват прекалено болния стомах, но биха могли да се справят с болката


СТОМАХ

Причина за проблемите са тревогата и неспособността да се приеме неизбежното, неумението да се свикне с новата ситуация. Не можете да се справите с даден факт или някакво забранено чувство – било то женитбата на сина ви или негативно отношение на родителите. А може би ви измъчва нечия оскърбителна или критична дума.

Проявява се с мъчителни спазми, киселини, гадене, болки в стомаха по време на хранене или веднага след това, чувство за тежест „под лъжичката“. В по-сложни случаи – с нощни болки, радииращи към гърба.

Мислеформа за лечение

Дума-код: покой „Спокоен съм, всичко преминава, болката изчезва, напрежението напуска тялото ми. Издигам се над неприятната ситуация. Тя е толкова далече, че вече не я виждам. Благодаря на всичко, което се случва: по-добре разбирам себе си, ставам по-мъдър. Обичам живота, да се наслаждавам на вкусната храна и благодаря на стомаха си, който ми доставя това удоволствие“.

Представете си широка, спокойна река и колкото може повече задръжте този образ.

ЧЕРВА

Причина за проблемите е бягство от отговорност. Организмът страда от вашата плахост. Склонни сте да се преструвате, че всичко е наред, да си затваряте очите пред някои неприятни черти на своята личност и да отричате очевидното.

Проявява се в спазматични болки в областта на пъпа, с редуване на запек и диария, колити, понякога тежки, язвени.

Мислеформа за лечение

Дума-код: мога Трябва да свикнете с чувството за отговорност за съдбата си: „Мога и умея, справям се с всякакви житейски изненади. Всичко ще е наред. Радостно и спокойно ми е“.

Отново рисувате мисления образ на пълноводна река, която като поток пробива всякакви прегради по пътя си и се разлива под безметежно с^ньо небе. Представете ‘Си, че вие сте тази вода – силна и неукротима

ОБИКНОВЕН ЗАПЕК

Причина за проблемите е неспособността да се разделите с миналото. Проявява се в постоянен запек, тежест и болка долу вляво на корема, с главоболие.

Мислеформа за лечение Дума-код: освобождение

„Всичко излишно напуска организма ми. И се чувствам спокоен и ми е добре и леко. Освобождавам се от излишното!“

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.