При лечение на хепатит използвайте капките Хепавитал

Лечение на хепатит се провежда в болница, но продължава и след като сте изписани, и много след това – лечението на хепатит е за цял живот

лечение на хепатит

Лечение на хепатит аз лично провеждам вече 7-8 години. Внимавам какво ям и кога го ям. Спазвам разумен здравословен режим. Не се вманиачавам много, но и не съм му отпуснала края, както преди. Наложи ми се лечение на хепатит след като прекарах вирусен хепатит. Не знам как съм се заразила. Възможностите са много. И въпреки модерния живот, който живеем, те все още са около нас. Честно казано, оттогава не ползвам градски или какъвто и да е обществен транспорт. Налагало ми се е няколко пъти да летя, за да видя децата. В чужбина съм ползвала метро. Когато съм в България ходя пеша, защото не живея в кой знае колко голям град.

През последните една-две години ползвам продукт, който много ми помогна при моето лечение на хепатит. По-скоро капките Хепавитал ми дадоха шанс да се почувствам по-добре и по-спокойна за моя черен дроб. След прочистването с този билков продукт аз направих изследвания, които показаха много добри резултати. Това е доказателство не само за ефикасността на капките Хепавитал. Това доказва и тезата, че черния дроб има нужда от детоксикация, особено когато се провежда, или вече е проведено лечение на хепатит, или други чернодробни болести.

Ще продължа да използвам капките Хепавитал. Мисля, че решението ми няма нужда от коментар. Те просто са най-доброто решение за здрав и добре функциониращ черен дроб.

Милка Христова Пашова от Пазарджик

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.