https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Лечение на брадавица с рецепти от народната медицина

0

Това са най-изпитаните средства за лечение на брадавица. С тези рецепти ще успеете да са отървете от този неприятен кожен проблем

брадавица
Сок от глухарче

При откъсване на цвят от глухарче от него изтича бял млечен сок, който се нанася върху брадавицата. Мястото се покрива с лепенка за 24 часа и така всеки ден до изчезване на брадавицата. Същия ефект имат и млечният сок от зелена смокиня, както и жълтият от билката змийско мляко. Тя расте и в градовете. Сокът е от корена й и може да се използва дори през зимата.

Смачкан чесън

Смачква се скилидка чесън и се нанася върху брадавицата. Отгоре се залепва лепенка и така, докато тя изчезне.

Брадавици се лекуват и чрез хипноза. Силна концентрация на мисълта, въображение и вяра в успеха са необходимите условия.

Рициново масло

Друг стар метод е да се смеси рициново Масло със сода за хляб, за да се получи паста. Намазва се за няколко дни, като се покрива с лепенка. После се сменя.

Бананова кора

Отрязва се парче бананова кора, колкото да покрие брадавицата с месестата част върху нея. Отгоре се залепва анкерпласт и се оставя да действа през нощта. На сутринта кората се маха и вечерта се слага ново парче. Повтаря се, докато се появят мъртви клетки по брадавицата. Те се премахват внимателно с пила и лечението с кората от банан продължава, докато брадавицата изчезне.

Екстракт от гроздово семе

Той има силни антивирусни свойства. Продава се в магазините за здравословни храни. Няколко капки от него се нанасят сутрин върху брадавицата и тя се покрива с анкерпласт. Същото се повтаря и вечерта.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.