Лечение на алкохолизъм с Алкофитал – реални резултати!

Лечение на алкохолизъм с Алкофитал започнах преди точно година и осем месеца – толкова време е минало, откакто изпих последната бира

лечение на алкохолизъм
Лечение на алкохолизъм с Алкофитал – реални резултати!

Лечение на алкохолизъм започнах след една моя много грандиозна издънка. Няма да изпадам в подробности – за мен това е минало. Сега съм щастлив, че макар и да е минало малко време, мога спокойно да кажа, че съм добре. Добре са и хората около мен, които обичам и ценя.

Реалните резултати от лечение на алкохолизъм с капките Алкофитал при мен са следните. За този период аз не съм пил почти никакъв алкохол. Поръчвал съм, но съм имитирал пиене. И това е било все по важни поводи. Не ми се искаше да занимавам хората с моето отказване от алкохола. Все пак всичките ми приятели и познати знаят, че съм имал немалко неуспешни опити да се освободя от зависимостта към алкохола. За мен беше важно да успея, а не другите да знаят какво правя.

Капките Алкофитал съм ползвал само 3 месеца. За този период ми беше достатъчно да си изградя някои важни за отказването на алкохола навици. Капките Алкофтиал работят много добре в посока алкохолна непоносимост. За мен това беше достатъчно. успявам да не пия вече 20 месеца. За някои този период е малко. За мен е постижение, тъй като наистина се касае за лечение на алкохолизъм. Имам намерение да продължавам да се боря с моята зависимост. Знам, че ако нещо започна да се пречупвам винаги мога да разчитам на капките Алкофитал за лечение на алкохолизъм.

Николай Георгиев от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.