https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Лечебни рецепти за всяка болест от Петър Дънов

0

Някои хора остават в историята с това, което са завещали на поколенията. Такива хора са лечителите. Предлагаме ви няколко изпитани народни рецепти, синтезирани и прилагани върху значителен брой болни хора от лечителя Петър Дънов. Доверете се на природата, за да не се нуждаете никога повече от лекарства и посещение при лекаря.

Лечение на язва

Добре е през летния сезон да прекарвате повече време на слънце. Излагайте най-вече корема си на чудотворните слънчеви лъчи, като така ще настъпи подобрение след около 2-3 месеца. Всеки ден се пие и по една чаша зехтин. Освен това, друго средство е в едно еднолитрово шише да се налее зехтин и цветове от кантарион и да се остави на слънце за 40 дни. От него може да се пие сутрин, обед и вечер по 1 с. л. на гладно при язвена болест. Може да се използва и външно – за кожни възпаления и закрити рани.

tee-bilki-med (1)Рецепти при разстроен стомах

Сварявате си ряпа и изпивате редовно сока. При подобрение се спира лека. Заложете и на дренките, те са много добър лек за болен стомах. Може да се хапват сварени или сурови.

Слаб стомах

Изпива се по една малка чашка вино. При оздравяване вече се забранява ферментиралото вино, но може сладко.

Запек

За запекът е виновно ниското съдържание на вода в организма и кръвта. Ето защо се хапват редовно плодове, които действат слабително. Например черешите. Има нещо интересно в тази връзка: всички растения, на които венчелистчето на цвета е петолистно, действат разхлабващо.

Инфекциозни болести на червата

Отвара от картофи – Сварете много добре килограм картофи в подсолена вода. Преди това добре се измиват, с четка, и се варят с корите. Може и да ги обелите, но е добре да не е цялостно белене. След като картофите се сварят, болният се оставя на диета само с водата от варените картофи. И картофите може да се изядат, като се подправят с малко сол. Пре­поръчва се изпиването на 5-7 чаши гореща преварена вода за деня.

Чернодробни болести

Лимонът действа положително на правилното действие на черния дроб, като премахва неразположението бързо и ефективно. Изяжте парче лимон при тежест в дроба.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.