https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Как да се отнасяме към лайфхакинг?

0

Просто! Лайфхакинг не е наука, не е закон или предписания

Лайфхакинг е техника, която може да ви оправи живота. Това е система от упражнения, която цели да направи живота на човек по-лесен и не чак толкова досаден.

Как да се отнасяме към лайфхакинг?

Това са просто съвети от също такива хора като вас. Някои могат да ви се сторят глупави (някои може би действително са такива), други – смешни, невероятни или полезни.

Лайфхакинг не създава нови методи. Движението на лайфхакерите се заражда в средите на компютърджийте – хората, които са на „ти“ с цялата вътрешност, външност и програмите за работа с компютри и всякакви електронни устройства. За автор на лайфхакинга се счита Дани О’Браян, който през 2004 г. съединява думите life – живот и hack – взлом. През 2006 г. американското общество по изучаване на диалектите определя лайфхакинг като една от най-полезните думи след podcast – асинхронно радио предаване, което се излъчва по интернет. Публикува се в дигитална форма и се слуша, когато на слушателите им е удобно. Лайфхакинг са обикновени съвети за домакинството и за това как да си ползвате компютъра. Но има и мъдрости за живота.

С една дума, като видите някоя налудничава идея, не поставяйте кръст на лайфхакинга, а просто продължете напред, а най-добре се присъединете и измислете нещо свое! Помнете, че всички съвети са САМО съвети. На някого са помогнали, на други – не. Но повечето съвети все пак са ефективни и с това се обяснява голямата популярност на лайфхакинга.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.