https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Лайфхакинг – проста техника с много приложения

0

Kазват, че всяка трудност ни се дава заедно със силите да я понесем

лайфхакинг
Лайфхакинг – проста техника с много приложения

Дори и ако тази трудност се състои в отварянето на консервена кутия без отварачка. Тайната на лайфхакерите е в търсещата мисъл, насочена към решението. Не към проблема, и способността да се мисли нетрадиционно.

Какви въпроси решава техниката лайфхакинг?

Лайфхакинг дава огромен брой съвети в различни сфери на живота. Той започва от това, как да се завие електрическа крушка, и завършвайки с философията за живота. Автомобилът, битът в дома, кулинарията, бизнесът, парите, дисциплината, здравето, преместването, икономията, телефонът, интернет, мъжете, паметта – това са само малка част от сферите, които са „разбили“ будните умове на лайфхакерите.

Така че ако ви се „пече“ някаква житейска рутинна ситуация или ви преследват трудности – било то капещ кран, почистване на цаца или досадни продавачи в магазините – смело наберете в търсачката „Какво да направя, ако…“ или „Как…“. С голяма вероятност ще откриете, че такъв проблем съществува не само за вас и търсенията на просто решение ще ви доведат в поредната компания от лайфхакери, радостно споделящи идеи как да се направи животът по-лесен. Гарантираме ви, че ще сте удивени колко далеч и надълбоко може да стигне непредсказуемата, търсеща и адекватна човешка мисъл!

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.