От много купони и пиене останах сам!

Купони, веселби, срещи от всякакъв характер и с всякакви хора, и ето мен сам, алкохолизиран и без особена перспектива и бъдеще

купони

Купони, веселби и разни от този род ме направиха най-самотния човек на света! Заради необмислените постъпки в миналото сега плащам солена цена. Няма извинение за мен. Хубавото е поне, че имам перспектива да се оправя. Най-вече да откажа алкохола, заради който съм в това положение.

Ако питате как отказвам алкохола, ще ви кажа. Ползвам капките Алкофитал. Това са билкови капки, с помощта на които сега употребявам по-малко алкохол. Известно време се възстановявах с тях на вилата на моите родители. Там бях месец през лятото, даже месец и нещо. Само аз, капките Алкофитал и никакъв алкохол. Няма кола, няма колело, пеша невъзможно да се стигне до магазин. Съжалявам, че не документирах този месец с видео, а имам само няколко срамни снимки! Беше голямо пречистване за мен. Беше нещо, което ме накара да се замисля накъде съм тръгнал и къде ще стигна. За купони винаги има време, има повод, има място, има хора. Истинският живот е нещо съвсем различно. Истинският живот не са купони и веселби, а отговорности. Поне за моя живот да имам отговорност, ако не за нечии друг.

Надявам се капките Алкофитал да продължат да действат по тоя хубав начин и да ме държат далеч от алкохола и от всичко, което ми пречи да живея нормално.

Владимир Димов от Бургас

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.