Красивият минзухар се включва в борбата с рака

Лекарства, които са получени от екстракти от растения, помагат да се въздейства върху раковите клетки

 

минзухар
Красивият минзухар се включва в борбата с рака

И тази информация не е от вчера, не е и случайна. Ракови заболявания и други тежки болести могат да се предотвратят в резултат на няколко курса на лечение с минимални странични ефекти. Това заключение е направено от учени в експерименти, проведени през последните години.

Затова не е изненада, че за битката с рака има още една надежда. Химически съединения, които се откриват в есенния минзухар, директно атакува раковите клетки. И това, за разлика от някои по-агресивни медикаменти, може да се случи без увреждане здравето на тъканите. тези съединения са един вид бомба, която ще взриви всички ракови клетки по пътя си. И не на последно място – съединението, което в момента е известно с кодовото име ICT2588 премахва всички видове рак. ICT2588 е еднакво ефективно срещу рак на простатата, дебелото черво и белия дроб. Всички твърди туморни ракови заболявания могат да бъдат излекувани с лекарството, получено от съединението ICT2588. То работи еднакво добре дори и при рак на кръвта. При тестове, които са проведени в лаборатория, въздействието върху раковите клетки се е случило дори и след една инжекция.

Съединенията, които се съдържат в есенния минзухар, са известни отдавна на медицината, най-вече със своите антиракови свойства. По-рано погрешно се смяташе, че тези съединения са токсични.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.