https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Котката в дома носи здраве и късмет

0

Котката в дома винаги е на добро, но практически никой не знае защо

kotkata
Котката в дома е добър и благодатен енергиен протектор. Много хора отглеждат котки. Тези животни влияят положително върху енергетиката на всеки дом.

Историята показва, че котката в дома е почитана отпреди векове – от времената на древен Египет, когато котките дори са обожествявани. По-късно, през Средновековието, в много страни тези животни се смятат за нещо като привилегия и свидетелстват за богатството и знатния произход на своите собственици. По това време се заражда и традицията в нов дом да се пуска първо котката, а след нея да влизат хората.

В цялата история на съвременното човечество котките са отъждествявани с успех, спокойствие или тайнственост. Тези създания притежават изключително силна енергетика, независимо че повечето от тях са мързеливи и егоистични.

Неслучайно се смята, че котката е най-добрият начин за борба с депресията. Самотните хора често отглеждат котки, защото тези животни даряват радост.

Народното поверие гласи, че котките в дома скрепяват семейните отношения като с лепило. То се подкрепя и от статистиката, според която, ако в дома има котка, рискът от развод рязко намалява.

Учението фън-шуй може да обясни магията на котките с това, че те са способни да изчистват енергетиката на жилището. Талисман във формата на тигър например, явяващ се пряк роднина на домашните котки, представлява най-добрият начин за защита от негативната енергия. Дори фигурки и изображения на котки имат уникална сила, да не говорим за истинските животни.

Не забравяйте, че не бива да ограничавате котката в движението й из жилището. Нека се разхожда където пожелае, тъй като тя постоянно търси негатив и извършва енергийно изчистване. Освен това котката е символ на женското начало ин. Затова особено често тя дарява успех на жените.

Котките са и прекрасни лечители, тъй като усещат болката. Те просто лягат там, където е болното място на човека, за да го избавят от неприятните усещания. Котката го прави автоматично, без да подозира, че ни помага. Защото главната задача на тези животни е изчистването от негативната енергия и защита на положителната аура.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.