Еднодневна диета премахва скоростно коремните мазнини

Ако искате скоростно да се отървете от коремните мазнини спазвайте тази аварийна еднодневна диета

koremnite-maznini
Коремните мазнини се натрупват бавно и постепенно. Освен, че не са приятна гледка, те са и не особено полезни за здравето. Наличието им най-често е сигнал, че някой от вътрешните органи не работи много добре. Колкото и отчайващо да е положението, винаги има начин, с помощта на който можем да се погрижим неприятните натрупвания да изчезнат.

Ние ще ви покажем как да се отървете от коремните мазнини само за една нощ с този страхотен диетичен план. Просто погледнете в статията по-долу и разберете повече за това!

Много експерти по целия свят твърдят, че така наречената „спешна“ диета е диетичен план, който работи чудесно и с невероятна скорост. Този план е идеален за хора, които са обвързани със срокове за редовна тренировка. Скоростната диета е особено полезна и за онези, които имат важно събитие, но не разполагат с време, за да се вталят малко.

Работата е там, че този диетичен план може да ви помогне да се освободите от няколко сантиметра коремни мазнини само за една нощ. Звучи страхотно, нали? Това, което прави тази диета толкова ефективна е, че освен премахването на излишните сантиметри от обиколката, също така изгаря и мазнините от корема и прибира стомаха. Като допълнителен бонус, спешната диета детоксикира тялото и очиства кръвта само за 24 часа. Не ви остава нищо друго, освен да се въоръжите с търпение, да набавите необходимите плодове за диетата и да я започнете веднага!

Спешната диета е много свежа

Еднодневният диетичен план е изграден само и единствено от сокове и шейкове.

– В 8 часа сутринта: трябва да вземете чаша хладка вода с лимонов сок.
– В 10 ч: трябва да вземете чаша вода с портокалов или ябълков сок
– В 12 часа на обяд: трябва да изпиете една чаша зелен чай.
– В 13:00: трябва да вземете чаша студена вода със сок от моркови
– В 15:00: вие трябва да си направите чаша чай по ваш избор.
– В 17:00: трябва да изпиете фреш пак по ваш избор.
– В 19:00: вие трябва да изпиете още една чаша зелен чай.
– В 21:00: трябва да вземете чаша вода със сок от грейпфрут
– В 22:00: най-накрая, трябва да завърши деня си по същия начин, както го започнахте. А именно – чаша хладка вода с лимонов сок.

Не бива да подслаждате чая със захар, нито да ползвате мед. Може да редувате водата и сока, може да ги смесите и да ги пиете до следващия прием. Не бива да правите тази диета по-често от веднъж в седмицата.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.