Колко голяма може да е една мъка?

Истинска мъка е да останеш завинаги в алкохолния ад

Една мъка може да не е много голяма, и това зависи от нас. Една мъка може да трае кратко, но може да продължи вечно. И това пак зависи от нас

Истинска мъка е да останеш завинаги в алкохолния ад
Истинска мъка е да останеш завинаги в алкохолния ад

От мен зависи единствено да поема отново по онзи път, който ми даваше сигурност и топлина. Това, че ще вървя по този път сама, е без значение. Важното е да го извървя достойно.

Моят проблем с алкохола продължи две години и това е един ужасно дълъг период. На мен лично ми се видяха като четири. Всичко беше провокирано от загубата на мой приятел, който замина за чужбина и там почина. Не бяхме гаджета, а просто най-добри приятели. Казвах му да не отива… Както и да е. Дадох си сметка, че той щеше много да се разсърди, ако бях продължила да живея като скот. С помощта на близките ми успях да преодолея тази мъка и да се върна към предишния си начин на живот.

Докато се възстановявах от всичко това аз взимах капките Алкофитал. Заради тях споделям преживяното, защото и те бяха стъпало, което ми помогна да изляза от дупката. Капките Алкофитал са създадени, за да предизвикват непоносимост към алкохола. С тяхна помощ аз ограничих приема на разни неща, с които се наливах, разредих пиенето на алкохол и събирането с хора, които пият алкохол. И излизането от алкохолната зависимост беше мъка, но си давам сметка, че много по-голяма мъка би било ако бях останала в същото положение.

Евелина

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.