Цветовете лекуват: лечение на кожни заболявания и стрес с биоптрон

Кожни заболявания и стрес, както и много други заболявания може да се лекуват с помощта на препарата биоптрон

kojni-zabolyavaniya
Кожни заболявания, засилване на паметта, стрес и други заболявания може да се третират с помощта на апарата биоптрон.

Виолетово за памет

Когато на апарата биоптрон се поставят цветни филтри, светлината през тях действа като при цветотерапия. В Египет, Индия и Китай лечителите облъчвали със слънчеви лъчи, преминаващи през цветни стъкла или кристали. В Китай така лекували стомашни проблеми с жълтия цвят, а болните от скарлатина съветвали да носят червени шалове.

С филтри за червено, оранжево, жълто, зелено, синьо, индиго, виолетово
през виолетова бленда за 3 минути към 6-а чакра (между веждите).

За нервни хора – топли цветове

Ако човек е нервен, хиперактивен, трябва да му се въздейства с топли цветове – жълт, оранжев, червен.

Хиперактивните деца се успокояват, като се осветява гърлената им 5-а чакра. При болно гърло цветът за нея е синият за 10 минути и 1 минута с червено.

„Хората все повече се затварят в себе си, не споделят проблемите си. Почти всички, които идват в центъра, имат блокаж в 5-а чакра и във 2-ра, която отговаря за емоциите“, казва Стоянова от Българския рейки център.

Зелено при депресия

Апаратът помага и при депресия със светлина в зелено. Той уравновесява и премахва напрежението. Ако човек има главоболие, светлината се насочва към
се въздейства върху чакрите на тялото. Но има и тънкости. Например при кожен проблем се облъчва не само мястото, а и тимусът. А ако се цели стимулиране на хипофизата за по-добра концентрация, памет и интуиция, в началото на работния ден е добре да се насочи светлина към корема му. При безсъние се облъчва челната чакра за 10 минути през индигова бленда и 1 минута през оранжева. Индиговото подпомага зарастването и при изгаряния. Успокоява и синусите, като се облъчва два пъти на ден челната чакра – 5 минути и 1 минута с оранжево.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.