Когато нищо друго не помага за прочистване на черен дроб, на помощ идват капките Хепавитал

За прочистване на черен дроб ползвах капките Хепавитал. Започнах да ползвам капките Хепавитал, след като бях ползвала няколко други, подобни продукта

прочистване на черен дроб
Когато нищо друго не помага за прочистване на черен дроб, на помощ идват капките Хепавитал

Прочистване на черен дроб трябваше да направя, защото имах много страшно омазняване на черния дроб. Направо бях на границата. И след като лежах в болницата за лечение, реших че трябва да си взема някакъв естествен продукт, който да ми помогне и да изчисти черния дроб от мазните натрупвания.

Това се случва преди две години. Искам да подчертая, че от година някъде аз ползвам само и единствено капките Хепавитал за прочистване на черен дроб. Другите препарати, които използвах, не ми помогнаха.

Сега, тук не става дума за някаква болка, или нещо подобно. при мазен черен дроб болка няма. Има тежест, има и резултати от изследвания. Промяна при резултатите имаше единствено след като ползва капките Хепавитал за прочистване на черен дроб и жлъчка. ползвах капките 3 месеца. За сведение друг подобен препарат, на който няма да му казвам името, го ползвах повече от половин година. Не му казвам името, не защото се заяждам, или нещо подобно. Мисля, че всеки препарат действа различно на различните хора. И ако на мен не ми е помогнал, то на някой друг може и да помогне.

Аз съм изключително доволна от капките Хепавитал. Действат отлично при мазен черен дроб и изчистват всякакви шлаки и други неприятни неща. Пробвайте, ползвайте, убедете се сами и бъдете здрави!

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.