Кога черния дроб има нужда от помощ?

Обикновено се сещаме за черния дроб, когато нещо не е наред с неговото здраве

 

2
Кога черния дроб има нужда от помощ?

Постоянно чуваме по телевизията, четем или пък знаем още от деца колко важни са за здравето белите дробове. Безспорно е така. обаче забравяме за черния дроб, който се грижи за това и белите дробове да работят добре. За разлика от други органи, черния дроб може да се самовъзстановява, поне от части. Но не бива да разчитаме на това.

За добрата работа на черния дроб е достатъчно дори и една проста диета да се спазва, поне един ден в седмицата да бъдем на чай или вода. Хубаво е да намалим тлъстите храни, да хапваме повече плодове и зеленчуци и най-вече – да се движим повече. А колкото до това кога черния дроб има нужда от помощ – трудно е да се каже. Това е един от най-търпеливите и работливи органи. И освен това – не боли, когато има проблем, а когато проблемът е сериозен, тогава вече цялото тяло може да боли.

За да поглезите черния си дроб, за да подобрите фигурата, кожата, косата, както и цялостното излъчване, правете прочистване на черния дроб поне веднъж на три месеца с капките Хепавитал. Билковите капки са истински балсам за черния дроб и най-хубавото е, че действието им се усеща, вижда и разбира още в рамките на първия месец от прочистването.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.