https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Кисти на черния дроб и лечение с капките Хепавитал

0

Преди да стана на 30 години аз разбрах, че имам кисти на черния дроб

kista na cheren drob

След доста изследвания стана ясно, че са само две и не особено големи. Продължих да ходя на лекар, взимах лекарства, правех каквото трябва да се направи, влязох в болница. Кисти на черния дроб не се лекуват толкова лесно.

Излязох от болницата, мина време. Аз някак се научих да живея с това заболяване. По-скоро свикнах. 3 години по-късно, при един рутинен преглед стана ясно, че кистите са се увеличили като брой и като размер.

Трябваше да се сетя, защото болката стана нетърпима, отслабнах на тегло и много повръщах.

Сега съм почти на 40 години. Кисти на черния дроб вече нямам, но няма да ви обяснявам през какво минах, за да се случи това. Ще ви кажа какво трябва да направите, за да не се случва.

Трябва да се ходи редовно на лекар, да се правят прегледи. Трябва да се внимава какво се яде, да се пазят диети, да се правят пости ако щете, но нещо трябва да се прави. трябва да има грижа за здравето, защото не болестите – безхаберието убива!

Сега вече аз знам това. Пазя диета, внимавам много как живея и най-редовно се прочиствам с капките Хепавитал. Билковите капки са моето поддържащо лечение, когато не се налага да правя нещо друго, и засега се справят отлично с моето състояние. Капките Хепавитал не само лекуват черния дроб, но го пазят и здрав.

Йордан Величков от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.