Киноактьорът Вал Килмър се пребори с рак на устата?

Преди време имаше публикации в интернет пространството, че киноактьорът Вал Килмър е болен от рак на устата

рак на устата

В началото киноактьорът Вал Килмър отрече твърдението на своя колега и приятел Майкъл Дъглас, че е болен от рак на устата, съобщи ДПА.

„Обичам Майкъл Дъглас, но информацията му е погрешна“, написа 56-годишният Килмър на своята страница във фейсбук.
През 2010 г. Майкъл Дъглас оповести, че има напреднала форма на рак на гърлото. Носителят на „Оскар“ успя да се пребори със заболяването. В края на октомври в Лондон 72-годишният Дъглас каза, че Вал
Килмър страда от същото заболяване като него и че „нещата не изглеждат добре“.

Във фейсбук Килмър пише също, че за последен път е разговарял с Майкъл Дъглас преди 2 години и го е молил да му препоръча лекар за диагностика на бучка в гърлото.

„В крайна сметка прибягнах до услугите на екип от Калифорнийския университет. Наистина имам здравословни проблеми и продължавам да се боря с тях, но не страдам от рак“, пояснява Вал Кил.

Междувременно, dailymail.co.uk публикува информация, че актьорът е имал рак на устата, но не е искал да се говори за това. Той бил добре сега, благодарение на молитвите и любовта на феновете и близките. Вал Килмър, който е ревностен християнин, съвсем не изключва божията намеса в неговото изцеление.

Така или иначе, не става много ясно бил ли е болен Вал Килмър, или това са само спекулации от страна на жълтата преса. Тук е мястото да припомним, че превенцията е най-доброто лечение, затова – ходете редовно на лекар.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.