https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

С капките Хепавитал постигнах килограмите, за които мечтаех

0

След тримесечно прочистване с билковите капки Хепавитал, аз най-накрая постигнах килограмите, за които мечтаех

kilogramite
Килограмите, за които мечтаех, и които свалих, след като направих прочистване с капките Хепавитал, са килограмите, които много дълго време се опитвах да сваля.

Преди около година аз реших да сваля килограмите, които ми останаха след като пазех 90-дневната диета. С тази диета за три месеца отслабнах само с 10 килограма, докато с капките Хепавитал на втория месец бях свалила 9 килограма и половина. След това свалих още три, и поради тази причина капките Хепавитал се оказаха по-ефективни от диетата. Трябва да кажа, че преди диетата и пречистването с билковите капки Хепавитал, аз тежах 98 килограма. Имам още за сваляне, защото съм висока едва 1,68, но смятам, че това трябва да стане постепенно, както досега. Не вярвам на бързи диети, не искам да навредя още повече на здравето си. Достатъчно съм го увредила, докато бях дебела. Сега е време да върна не само килограмите, които бях, преди да напълнея, но и поне малко от здравето, което имах. Надявам се това да се случи възможно по-добре. Аз вярвам, че ще е така, защото килограми се свалят лесно, но здравето трудно се връща. Затова и се доверих на този продукт, капките Хепавитал, които освен че ми помагат да сваля килограми, правят така, че да мога и да съм здрава, възстановявайки здравето на черния ми дроб.

Йорданка Колева Тошева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.