https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

С капките Хепавитал достигнах мечтаните килограми

0

Имах много излишни килограми, с които се борех от много години насам

kilogrami

Излишни килограми има всеки, или почти всеки. Но не всеки осъзнава, че тези излишни килограми са следствие от заболяване, или самите те може да са източник на болест. Така беше и с мен. Така беше, но положението се промени, щом осъзнах, че имам сериозно заболяване на черния дроб, за което трябва да се погрижа. Открих това заболяване съвсем целенасочено, в смисъл, че предприех някои неща, които трябваше отдавна да предприема, като преглед и изследвания.

Оказа се, че излишните килограми, които имам, са предизвикали омазняване на черния дроб, и колкото и да се опитвам да отслабна това няма как да се случи, ако черния ми дроб не работи добре.

Поради тази причина трябваше да започна спешно прочистване на черния дроб и лечение, назначено от лекар. Прочистването на черния дроб направих с капките Хепавитал, които са много добър билков препарат, предназначен за прочистване на черния дроб и жлъчката. Диета не ми беше назначена, само трябваше да се огранича от различни храни.

Сега вече килограмите ми са двуцифрени и са с 20 надолу, почти. Аз съм много доволна от това постижение, което нямаше да бъде възможно, ако не бях направила прочистване на черния дроб с капките Хепавитал.

Минка Попова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.