https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Един нетрадиционен, но ефективен метод за справяне с излишните килограми

0

За да се справите с излишните килограми, не е нужно да спазвате само диети. Проблемът може да бъде разгледан и решен и чрез нетрадиционен начин

Постарайте се да определите каква роля играете в егрегора на семейството (стремете се да осъзнаете не само реалното си положение, но и целите, които преследвате в тази роля). Нарисувайте родословното си дърво, като не забравите никого от роднините (особено важна е възрастта на родителите и децата ви). Сравнете схемата със схемата на класическото „идеално“ семейство: баби – дядовци, чичовци – лели, деца, внуци… Кой липсва? С кого общувате, за кого сте забравили?

Напишете всички важни събития (раждане, смърт, сватби) за последните 5-10 години. Сравнете датите с колебанията в теглото си. Съсредоточете се и открийте не по-малко от седем плюса, които ви дава излишното тегло или прекалената слабост: несъмнено има такива. Благодарете на егрегора. И започнете планомерна работа…

Ако егрегорът изисква от вас – слабата жена, да играете ролята на глава на семейството, направете всичко, за да усилите живеещия в семейството мъж, да го накарате да поеме мъжката роля. Помнете, че ако изпълнявате част от задълженията на съпруга или бащата (на тънкото или на физическото ниво), ще ви е трудно не само на вас, но и на него. „Неосъщественият хранител“ е принуден като компенсация да изпълнява функции, несвойствени за мъжа, и това го отслабва.

Можете да активирате „мъжката“ сила на благоверния си, като разположите в сектора на слабата и богатството малка колекция оръжия.

Усилете енергетиката ян и с яркочервени детайли в интериора

Ако в семейството играете ролята и на мъж, и на жена и в дома ви е истинско женско царство, тогава си вземете четириног любимец – най-добре голямо добре обучено куче. Мощният звяр с удоволствие ще се възползва от подкрепата на егрегора и ще го превърне в благо за семейството.

В егрегора на семейството често са включени не само роднини, но и верни приятели. Затова, ако имате стари и предани приятели, включете ги в родословното си дърво (заедно със съпрузите, съпругите, децата).

Ако сте осъзнали, че статусът ви в семейството е ощетен, действайте
различно. Помнете, че допълнителна енергия дава спортът, особено екстремалният.

След като „енергийният баланс“ в семейството е възстановен, постепенно ще си върнете старите килограми

Само не очаквайте мигновени резултати. Работата с енергиите от тънкия план е планомерна и постепенна. Ще се сблъскате с отпора на близките си, които ще посрещнат „на нож“ опитите ви да свалите от плещите си излишния товар или покушението срещу свобода и независимостта им. Мъжете вероятно няма да пожелаят да поемат задълженията на глава на семейството, които ловко са прехвърлили върху вас. А бабите няма да се откажат без бой от правото си да възпитават внуците по свое усмотрение…

Много по-лесно ще качите килограми, от-колкото да отслабнете. Защото мазнините върху тялото ви приличат на годишните пръстени на дървото: те са информационен носител, на който е записан вашият живот. Намалявайки теглото си, вие поетапно ще преминете през емоционалните състояния, които сте преживели, докато сте качвали килограми. Понякога тялото ще реагира не само с емоции, но и с обостряне на заболяванията, от които сте боледували на различните етапи. Бъдете готови, но не се плашете и не се отчайвайте. Обърнете се с правилното запитване към егрегора и ще получите идеалната за своята възраст фигура!

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.