https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Спрете кървенето с един лесен трик!

0

Само за 10 секунди може да спрете кървенето с един лесен трик

karveneto
Това е метод, който ще помогне за спиране на кървенето само за 10 секунди – пробвайте този безотказен метод!

Това може да се случи по всяко време и на всеки: по време на готвене, на работното място, по време на ремонт или пикник. да се порежем, да има охлузване на кожата и кръв – това е нещо много неприятно, но в никакъв случай фатално, стига да не е прерязана някоя важна артерия или вена.

Първото нещо, което ви идва на ум в такива ситуации – това е вероятно да се намери нещо подходящо, с което да превържете раната. Но дори и в този случай, кръвта ще продължи да тече. Bolime.net знае едно естествено средство за бързо спиране на кървенето.

Как да спрем кървенето?

cherven piper

Най-обикновения червен пипер има невероятни свойства на коагулация (способност за съсирване на кръвта). Тази подправка може да се намери във всяка кухня.

Процедурата е доста проста: веднага се поръсва прах от червен пипер на раната и и се задържа кърпата, за да спре кървенето възможно най-скоро. Освен това, червения пипер има антимикробни свойства и не позволява на инфекцията да достигне до увредената зона.

Този метод може значително да помогне, когато има ограничен достъп до аптечката: в екстремни условия или ако нямате нищо подходящо под ръка, например. Червеният пипер е подправка и храна, която реално може да окаже първа помощ!

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.