https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Капките Стресовитал се справят добре депресивното безразличие

0

Аз бях изпаднала в едно депресивно безразличие, от което мислех, че никога няма да се измъкна. За да се справя с него се наложи да взимам билков препарат

безразличие

Безразличие към живота си изпитвах, към себе си, към онова, което се случваше с мен. И най-вече – към онова, което трябваше да правя.

Някои сигурно ще кажат – какво толкова – някакво си безразличие. Но, от това състояние много трудно се излиза. Много трудно човек може да се справи и лесно едно уж обикновено безразличие се превръща в депресия.

Бях се отказала от всичко. Бях решила да зарежа всичко, докато един ден просто не осъзнах, че съм прекалено млада да се се отказвам. Има още много живот пред мен. Някак намерих сили да се изправя, и да продължа напред.

Реших, че трябва сама да се справя. Не исках да се тъпча с разни хапчета и антидепресанти. А и усещах, че положението ми не е чак толкова сериозно, и мога сама да направя нещо за себе си. затова започнах да търся някакъв билков препарат, който да ме измъкне от това състояние. Така попаднах на информация за капките Стресовитал. Казах си, че няма да ми навреди, ако ги ползвам, макар и за малко. така станаха три месеца, откакто ползвам капките. И за този период от време аз наистина успях да се възстановя. По-добре се чувствам сега. Спокойствието, което капките Стресовитал ми дадоха, ми помогнаха да се измъкна от моето безразличие към живота и да погледна по един начин на живота.

Мария Попова от София на 27 години

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.