Капките Стресовитал ми помогнаха да се възстановя след тежък инцидент

Капките Стресовитал ми помогнаха да се възстановя след тежък инцидент, който преживях преди около осем месеца. Става въпрос за катастрофа

капките Стресовитал
Капките Стресовитал ми помогнаха да се възстановя след тежък инцидент

Капките Стресовитал започнах да ги взимам, след като станах свидетел на катастрофа. Преди около осем месеца аз видях как кола блъсна един човек. Човекът беше на пешиходна пътека, пресичаше правилно. Беше много близо до мен. Всичко се случи пред очите ми.

И макар човекът да не беше тежко ранен, той беше откаран в болница. През цялото време си мислех, че можеше да съм аз, защото беше мой ред да пресичам, и защото всичко се случи пред мен.

От катастрофата най-добре си спомням звуците. Само те са останали в главата ми. Картините са изчезнали, но звукът от спирачките, тъпия звук, който издаде тялото, което се удари в колата. После чух виковете на другите хора. Човекът, който беше около 60-годишен мъж, извика само веднъж…

Това е минало вече. Но дълго време тези звуци не ми даваха покой. Започнах да имам проблеми със съня, с нервите. Така се насочих към билков препарат, който да ми даде нужното спокойствие и да ми помогне да заспя. Капките Стресовитал свършиха идеално тази работа. Взимах ги в продължение на 2 месеца и мисля, че те ми помогнаха да си върна спокойствието и добрия сън след инцидента.

Мария Велева от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.