Капките Стресовитал ми осигуриха добра почивка, която подобри настроението ми

След като капките Стресовитал ми осигуриха добра почивка, аз мога да кажа, че се чувствам повече от добре. Уверих се колко важен е нощния сън

добра почивка

Добра почивка имам тогава, когато не е проблем да стана от леглото сутрин. Опитвала съм се да ставам в шест и половина, при положение, че трябва да ставам в шест, поне – не се е получавало преди. лягала съм рано, но не заспивам. И така ми минаваше в мъки времето. Мъки през деня, мъки вечер, мъки през нощта. Без да знам какво е добра почивка, без да знам какво е добро настроение през деня.

Сега всичко това ми е ясно. Добре съм. Спя, почивам, работя нормално. И всичко това, благодарение на капките Стресовитал. Много добре се чувствам.

Използвах билковите капки Стресовитал четири месеца. Подобрение забелязах малко преди да свърши втория месец. То нямаше как да е по друг начин, защото това са билки и иска време да се наслоят в организма. След като организма се насити с билките, започва истинското им действие.

Много ясно помня първата нощ, след която започнах да спя добре. Това бяха едни осем часа пълно блаженство. Легнах в 10 вечерта и без никакво усилия станах около шест часа сутринта. И така малко по малко тези нощи, в които започнах да спя, зачестиха. Чудо на чудесата, направо. Ето защо ви препоръчвам капките Стресовитал. Ако искате да се чувствате добре и да спите отлично, започнете да ги ползвате още утре!

Живка Георгиева от Пловдив

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.