https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Капките Стресовитал ме спасиха от самата мен

0

Искам да разкажа как капките Стресовитал ми помогнаха в много труден за мен момент. Моята история е подобна на много други

стресовитал

Добър ден, моето име е Мира. На 27 съм и искам да споделя как капките Стресовитал буквално спасиха живота ми, или по-скоро ме спасиха от самата мен.

Завърших икономика в един частен университет. След това се гмурнах в истинския живот, и бях изпълнена с очаквания и надежди. Вярвах, че ще си намеря страхотна работа, ще излизам с приятели , ще съм независима жена. Да, но явно съдбата имаше други планове.

Започнах да си търся работа по специалността. Оказа се мисията невъзможна. Всички искаха нещо от мен, което нямах – опит! Да, но как да го получа този опит след като никой не ми даваше шанс, никой не искаше да подаде ръка на един млад човек. С времето започнах да се чувствам предадена и изоставена. Предадена от собствената си страна. Нима бях вложила толкова време, пари и нерви за да работя я като сервитьорка, я като продавачка някъде? Да, но и там не ме взимаха. От отчаяние реших, че ще си преглътна гордостта и ще пробвам навсякъде, но не ставаше. Една дума – ОПИТ. Изпаднах в депресия. Това се отрази на здравето ми и попаднах в дупка. През главата ми минаваха мисли за самоубийство. Уплаших се!

Родителите ми ми взеха Стресовитал, беше ми трудно да повярвам, че ще помогнат, но факт! За мен си е истинско чудо. Капките ми помогнаха да стъпя на крака и да продължа да се боря. Помогнаха ми и с други здравословни проблеми, които си имах, затова ги пия и до днес.

Мира Томова на 27 години от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.