Капките Стресовитал – ефективно решение при невроза, продължителен стрес и безсъние

Аз имах много упорита невроза, която изобщо не знам нито как се появи, нито защо, нито откъде. Даже лекарите не успяха да кажат на какво се дължи

невроза

Невроза е състояние, което не може просто така да се опише. При всеки е различно. Освен това, невроза е и състояние, което не минава така лесно. Аз, например, се почувствах по-добре едва когато си взех отпуска, и се качих в едно село, на Балкана. Много добре ми се отрази. И там започнах да взимам капките Стресовитал, които подействаха така, както не съм и очаквала. Направо съм много доволна от тях. Надявам се да се задържи това подобрение, което имам в момента. Освен това, много бих искала да знам, че моят добър опит с капките Стресовитал е помогнал и на други хора.

Искам още да кажа, че аз използвах капките Стресовитал в продължение на три-четири месеца. В момента не ги ползвам, но се чувствам спокойна. Сънят ми се възстанови и мога да се държа адекватно в по-голяма част от времето. Вече не викам и не се ядосвам за нищо. Смея да кажа още, че докато ги взимах, не се чувствах като все едно постоянно ми се спи, или нещо подобно. Всичко си беше нормално и продължава да бъде!

Милка К. от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.