Капките Стресовитал дадоха свобода на моите чувства

Днес, три месеца след като ползвах капките Стресовитал, мога да кажа, че имам свобода на моите чувства. Усещам се по-свободна в изразяването им

свобода на моите чувства

Сега имам свобода на моите чувства и мога по-свободно да се изразявам, да говоря, да споделям. Преди криех всичко в себе си, чудех се какво да кажа, как да го кажа, дали да го кажа. Много свита и притеснителна бях. Единствено се успокоявах като пиех алкохол, но това не е полезно никак.

Затова сега реших да споделя колко добре се чувствам, благодарение на билките. Билковите капки Стресовитал наистина дадоха свобода на моите чувства. Накараха ме да общувам по-свободно, да изразявам с думи онова, което чувствам.

Преди задържах всичко в себе си. Тъпчех, тъпчех и ми беше едно гадно, едно смотано, не можех да се отпусна. Така с течение на времето започнах да ставам по-зле. Появи се нещо като депресия, като нежелание да не излизам, да не се срещам с хора. Беше ми все едно какво се случва.

В интерес на истината сама се усетих какво си причинявам. И реших, че трябва да намеря някакво природно средство, с което да си помогна. Някакви билки, някакъв естествен, природен препарат, който да даде свобода на моите чувства. И този препарат се казва Стресовитал. Много съм доволна от действието на билковите капки, които ми помогнаха да се почувствам по-добре, по-спокойна и уверена.

Надя Василева от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.