Капките Хепавитал са задължителни за здравето на черния дроб

Аз ползвах капките Хепавитал за прочистване на черен дроб и жлъчка

13
Капките Хепавитал са задължителни за здравето на черния дроб

Започнах да използвам капките Хепавитал преди година и нещо, малко след като излязох от болницата, където се лекувах от медикаментозен хепатит. Разболях се от този хепатит след като ших много и различни добавки за отслабване. Не отслабнах, но за сметка на това се разболях. Трябва много внимателно и с голяма осторожност да се ползват подобни неща, защото аз пострадах от тях. Вярно е, че повечето ги пих непредпазливо, но все пак си платих за тази грешка. Сега съм добре, благодарение на капките Хепавитал, които не само прочистиха черния ми дроб, но ми помогнаха и да отслабна малко. Откакто започнах да правя редовни прочиствания, килограмите ми вървят само надолу. И не само това – аз се чувствам много по-добре. Повече енергия имам, кръвното ми се стабилизира. Като цяло капките Хепавитал ми повлияха много добре.

Предпоръчвам терапията с билковите капки Хепавитал не само на пострадали със здравето хора като мен, а и на всеки, който иска да се освободи от токсините и всичко вредно, което се е насъбрало в тялото, да махне някой друг килограм, или просто да се погрижи за здравето си, ей така, без повод.

Камелия Попова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.