Капките Хепавитал ме направиха по-стройна

От години се опитвам да отслабна и успях, благодарение на капките Хепавитал

капките Хепавитал
Капките Хепавитал ме направиха по-стройна

Аз не съм била никога дебела. Имах пет-шест килограма, които исках да махна, но каквото и да правех, те все си стояха. Или ако случайно успеех да ги сваля, те се връщаха, като дори е имало случаи, в които съм била и с 8 килограма по-дебела, отколкото съм по принцип. Не го правя от суета. Исках да съм по-слаба, защото наближавам една такава възраст, при която свалянето на килограми ще е много по-трудно. Сега моята по-слаба и стройна фигура вече е факт, благодарение на капките Хепавитал.

Започнах прочистването с капките Хепавитал след като видях как се отразиха на една моя позната, която имаше мазен черен дроб. Това е някакво заболяване на черния дроб, при което не е задължително да си дебел. При нея се беше получило от алкохол. тя обича да си пийва, но откакто се случи да заболее е много по-внимателна с алкохола. Като разбрах, че капките Хепавитал са билков продукт, аз реших да ги пробвам, защото винаги е добре човек да направи нещо профилактично. Превенцията, казват лекарите, е първата стъпка към излекуването. Четири месеца и две прочиствания на черния дроб с капките Хепавитал ми бяха достатъчни, за да сваля килограмите, които исках. Последното ползване на билковите капки беше през март тази година. оттогава до този момент аз не съм качила, нито съм свалила. Замислям да направя едно ново прочистване през есента и в началото на зимата, за да затвърдя постигнатото. изключително много съм доволна от решението да ползвам капките Хепавитал.

Мима Николова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.