Капките Хепавитал ми върнаха самочувствието

Благодарение на капките Хепавитал успях да постигна онова, което с лекарства не можах

hepavital
Капките Хепавитал ми върнаха самочувствието

Моето име е Петър. От известно време имам проблеми със здравето. Килограмите ми бяха в
повечко, а от това имах постоянно високо кръвно, силно главоболие и имах чувството, че органите ми бяха притиснати. Трябваше да отслабна и първото нещо за което се сетих беше фитнес и лекарствата от рекламите, които гарантираха свалянето на много килограми за кратко време.

Започнах тренировките едновременно с хапчетата. Свалях килограми, но на визия не отслабвах.

Отказах се от този начин, и след няколко седмици започнах да качвам и даже подминах
предишното си тегло. Имам един приятел, който също беше понапълнял, но отслабна. Чухме се и излезнахме. Препоръча ми да употребявам не хапчета и други подобни лекарства, а капките Хепавитал за прочистване на черния дроб.

Първоначално ми се видя нереално, но реших да пробвам. Поръчах си, започнах прочистване на черния дроб. Взимах капките един месец първо. Заедно с тях възстанових и тренировките. Починах още един месец и след това направих две прочиствания за два месеца едно след друго. Не можех да повярвам . Не само свалях килограми, но и видимо започнах да отслабвам.

Чувствах се по-добре. Дори започнах да се наспивам, а усещанията които имах преди започнаха да отслабват. Кръвното ми започна да се нормализира, а аз се чувствах изпълнен с енергия.

Билките , които природата създава , са феноменални, а капките Хепавитал направиха възможно да се чувствам и да изглеждам още по-добре.

Петър Йорданов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.