Капките Хепавитал ми помогнаха при уголемен черен дроб

Имах уголемен черен дроб, който успях да оправя, благодарение на капките Хепавитал

 

hepavital Всички знаем , че живеем в забързано ежедневие. По улиците има забързани, нещастни хора, вериги за бързо хранене, бърз интернет, бързи услуги, но за сметка на това имаме бавен метаболизъм. Консумацията е поставена на пиедестал и е превърната в двигателна сила. От всеки ъгъл хранителната индустрия ни бомбардира със захар, калории и мазнини. Облича бавната смърт в красиви и лъскави опаковки и ни я сервира под формата на хамбургер. Но най-лошото, което направи именно тази хранителна индустрия е, че ни накара да желаем тази смърт. Да я търсим в два сутринта в близката дюнерджииница, преживянето е спортът на нашето време.

И аз бях от тези, дето похапваха в два сутринта. Заради това имах трайни проблеми с килограмите и със здравето, най-вече на черния дроб. Всичко това знаете, че е обвързано с ниско самочувствие, депресия и други неприятни емоции. Дълго време се приемах такава, вярвах, че това е нормално. Свикнах с високия холестерол и уголемения черен дроб, така както се свиква с нова прическа, примерно. Не осъзнавах, че тялото е храм и е огледало на отношението ни към нас самите. Това значи ли, че половината население на земята мрази себе си?

Тренирах, гладувах, плаках и стисках зъби…без успех. Трябваха ми пет години за да осъзная, че се движа в неправилна посока и отново робувах на марки и фирми. Тогава открих билките, съвсем случайно. Всичко започна от приятелски разговор, в който една позната ми препоръча билковите капки Хепавитал. Именно те намалиха размерите на черния ми дроб, и не само на него.

Мария Халачева от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.