Капките Хепавитал ми дадоха нови сили

Когато хапчетата не помагат, а вредят, на помощ идват билките и капките Хепавитал

хепавитал
Капките Хепавитал ми дадоха нови сили

Стомахът ми пострада много, черния дроб също, защото пиех много, и много хапчета взимах. Малко да ме заболи нещо, и пиех я аналгин, я парацетамол. Пиенето ми не беше до степен алкохолизъм, но все пак си прекалявах, и то стабилно. Но, както казах – стомахът ми пострада и се наложи да се лекувам. А лечението изключваше употреба на алкохол. Уплахата за живота ми и страха за моето здраве ме накараха много лесно да спра да пия. Но не всичко се заключаваше в ограничението на алкохола.

За да подпомогна работата на черния дроб и да подобря здравето му, аз направих прочистване с капките Хепавитал. Тези билкови капки се продават в аптеките, но може и да се поръчат, за да се спести ходенето насам-натам. Аз така направих – поръчах ги, и още щом ги получих започнах да ги взимам, като една доза от капките Хепавитал стигат за един месец – време достатъчно, за да се започне едно начално прочистване на черния дроб и жлъчката. Доволен останах от действието на капките за прочистване на черен дроб и жлъчка Хепавитал, затова го споделям с вас. Ако има някой, който да усеща необходимост от помощ за черния дроб – това е средството. Никой не може да лекува по-добре от Майката-Природа.

Нестор Попов от Ямбол

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.