Капките Хепавитал изчистват черния дроб здравословно

Капките Хепавитал изчистват черния дроб много добре. Те действат ефективно и гарантирано добре, заради богатия билков състав, който имат

изчистват черния дроб
Капките Хепавитал изчистват черния дроб здравословно

Изчистват черния дроб не само капките Хепавитал, ами и желанието да се направи нещо за този толкова важен орган. Защото, капки има и действат. Хепавитал е чудесно средство за прочистване на черния дроб. Но, ако го няма желанието, ако липсва осъзнаването на грижата за здравето като нещо важно, то тогава… Не знам, аз говоря от позиция на човек, който дълго време е бил много немарлив здравето си. Затова сега имам куп болести, с които се справям.

Започнах да използвам капките Хепавитал заради стеатозата, която ми откриха. Това е омазняване на черния дроб. В повечето случаи човек сам може да си причини стеатоза. Получава се или от преяждане, или от злоупотреба с лекарства. В моя случай стеатозата беше от прекаляване с храната. Аз редовно преяждах. Имам, все още, излишни килограми.

Капките Хепавитал не само изчистват черния дроб, но подпомагат и отслабването. Аз успях да отслабна с тях 13 килограма. И това само за два месеца, през които ползвах капките Хепавитал.

Ще продължа да ползвам капкките Хепавитал. Ще направя с тях поне още едно прочистване, за да мога да отслабна още и да подобря още повече здравето на черния дроб.

Милена Борисова от Благоевград

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.