https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

С капките Хепавитал свалих 18 килограма за два месеца

0

Благодарение на капките Хепавитал успях да сваля 18 килограма за близо два месеца и половина. Такъв успех до този момент не съм имала!

Капките Хепавитал ми помогнаха да сваля излишни килограми, които през годините губех и качвах двойно.

капките Хепавитал
С капките Хепавитал свалих 18 килограма за два месеца

С помощта на капките Хепавитал отслабването наистина е възможно. И, ето сега – година след като съм спряла да употребявам капките Хепавитал, не съм качила нищо. Всичко, с което се разделих, докато ползвах тези капки, остана изгубено завинаги.

Днес аз тежа 68 килограма. Преди две години бях близо 90. Мъчех се с отслабването самостоятелно, но не ми се получи. Преди около година реших, че след като не мога да отслабвам, значи трябва да започна да се грижа за здравето. Почти сигурно е, че имам мазен черен дроб, заради излишните килограми, които ми тежаха от години. Моето подозрение се потвърди и след като си направих изследвания. Затова започнах да употребявам капките Хепавитал. Паралелно с това реших да спазвам някои елементарни ограничения в храненето. И резултатът не закъсня. Сега съм точно толкова килограма, колкото бях след като родих. С тази разлика, че не съм си върнала нищо, от онова, което свалих. И се чувствам много по-добре, откогато и да е било.

Ето как, след прочистване на черния дроб и жлъчката с капките Хепавитал, отслабнах и подобрих здравето си. И всичко това – благодарение на капките Хепавитал!

Силвия Ботева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.