https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Имах най-непроходимите черва, преди да ползвам капките Хепавитал

0

Капките Хепавитал ми помогнаха не само за прочистване на черния дроб, но и да си регулирам работата на червата. Това беше бонус за мен

капките Хепавитал

Капките Хепавитал ги взех с намерението да прочистя черния дроб. В крайна сметка те изпълниха предназначението си. За добрата работа на капките Хепавитал мога да кажа само три думи – те наистина действат. Потвърди го не само това, че отслабнах доста за трите месеца на прочистване, но и последвалите изследвания, които си направих. Аз нямам сериозно заболяване на черния дроб, освен леко омазняване, което се появи. Това омазняване беше следствие от наднормените килограми, които имах. Най-общо казано, аз цялата бях един задник и един корем. да, грубо звучи, но сама си го причиних. Моята лакомия беше почти безгранична. Аз нямах мярка на устата, както казваше майка ми. Ядях предимно вечер. Натъпквах се едно хубаво, и лягах да спя. Идея си нямате как това се отрази на моето здраве – почти пагубно.

Не само че не можех да спя, но и по цяла нощ ме болеше корем, повръщах, имах гадни киселини. И на фона на всичко това – някакъв постоянен запек.

Сега вече всичко е наред. Червата ми са редовни. Отслабнах, Омазняването на черния дроб намаля. Чувствам се добре, изпълнена със сила, енергия и желание да продължа да свалям килограми, и да се чувствам здрава.

Живка Попова от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.