Капките Алкофитал за отказване на алкохола действат отлично

Капките Алкофитал за отказване на алкохола аз започнах да давам на моя брат. Той има проблем с алкохола от много години. Направо непоправима история беше

капките Алкофитал за отказване на алкохола

Капките Алкофитал за отказване на алкохола за най-доброто средство за хора, които са зависими от алкохола. Тяхната зависимост се оправя с това, че капките Алкофитал предизвикват непоносимост към алкохола. Например, когато започнах да давам капките Алкофитал за отказване на алкохола на моя брат, той пиеше по близо шише ракия на ден. Няколко месеца след това изпиваше по 50-150 грама най-много. Ама не за ден го изпива това сега, а така, през няколко дни.

Брат ми се научи да си контролира нуждите да пие алкохол. А и капките много му помогнаха. Аз първо му ги давах тайно, а след това вече той започна да си ги взима сам.

Не мога да ви кажа колко точно продължи всичко, но може би към 4-5 месеца му давах капките, после той сам, после прекъсна. Малко накъсано ги взимаше, но така се получи. Иначе ефекта им е голям върху него – направо не мога да го позная такъв, какъвто е стана.

Аз искам да кажа и още нещо. На хората, които трябва да се отказват от алкохола трябва да се помага. Те не могат сами. Подкрепата за тях е от голямо значение. И затова не бива да ги изоставяме в този труден за тях период.

Милка Попова от Разград

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.