Капките Алкофитал са моят помощник в борбата с алкохолната зависимост

Алкохолната зависимост на моят съпруг беше достигнала фаза, през която нямаше да е добре да остане нелекувана. Аз знам, че алкохолизма трудно се лекува

алкохолната зависимост

Но, това не означава, че трябва да се примиря с алкохолната зависимост. Аз започнах да му давам тайно капки, които много му помогнаха, поне в началото. Става дума за това, че началото е трудно, трудно е да се започна да се отказва алкохола.

Ние с него много говорихме, и в крайна сметка стигнахме до извода, че като той не може да си помогне сам, ще търсим помощ. И така попадна той в една група, тук, в София, където се събират само хора, които имат проблем с алкохола. И там научил за капките Алкофитал.

Каза ми го това, но той самия нищо не направи. Все едно каза и забрави. А за мен беше важно. Аз бях на границата да го напусна, ако не спре да пие. Много проблеми имахме.

Слава Богу, не се стигна до тук, защото той се оправя. Не пие както преди. Много е спокоен. Седи си у нас, не излиза с компанията. И по всичко личи, че и той иска тази промяна. А това, че все още пие по малко, мен не ме притеснява. То не може от раз всичко да се случи. Малко по малко, но сигурно. А и по-добре така, отколкото пак да започне да се налива.

Калинка Попова от Бургас

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.