Капките Алкофитал са моето средство за борба с алкохолизма

Аз имам свое разбиране за алкохолизма и знам, че е грешно

 

алковитал
Капките Алкофитал са моето средство за борба с алкохолизма

За мен всеки човек, който пие всеки ден е алкохолик. Може да не се напива, може да не прави разни изцепки, но рано или късно ще има проблем. И по-добре този проблем да се реши навреме, отколкото после да се чудя какво да правя. Искам да кажа, че моят син пие всеки ден, не се напива, не прави лоши неща, но аз реших да се презастраховам, защото на 23 години е много лесно да се тръгне по наклонената плоскост. Поради тази причина аз ми давам тайно капките Алкофитал, които са за отказване от алкохола.

Не съм много редовна в даването на тези капки, но онова, което ми направи впечатление е, че откакто ги взима моя син разреди употребата на алкохол значително. Може и да е съвпадение, може всичко да е, но е факт, че от три месеца аз съм го усетила да пие три или четири пъти. И това не е защото той се крие по някакъв начин. Аз разговарям и с приятелите му, имам поглед над живота му – все пак живеем в една къща. Затова казвам, че човек трябва да направи необходимото в началото, а не после да се чуди какво да прави.

Мария Николова от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.