Капките Алкофитал ми върнаха любовта и уважението на жена ми

Никога не съм си представял, че ще дойде ден, в който ще изживея любовта към жена ми така, както в първия ден

алко
Капките Алкофитал ми върнаха любовта и уважението на жена ми

С нея сме женени от 17 години, но имахме един период, в който живяхме разделени. Тя беше с детето при родителите си. имаме син на 11 години. Беше много труден период за мен. Аз имах много проблеми тогава. Успях да си създам нови и като започнах да пия. Радвам се, че сравнително малко време продължи този карък при мен. Аз съм си виновен за всичко. Беше ми много трудно, но пък мина и сега гледам да не се дъня, за да ни е спокоен живота.

Реших моя проблем с алкохола като ползвах капките Алкофитал. Тях ми ги препоръча един приятел, който ги е ползвал преди време и те са му помогнали да се справи с неговата зависимост към алкохола. Искам да споделя и нещо друго.

Има различни зависимости към алкохола. Има и хора, които каквото и да правят не могат да се справят с този лош навик. Те продължават да пият. Може би всичко зависи от самия човек. Може и от обстоятелствата да зависи, но е факт, че аз успях. Мен през цялото време ме крепеше любовта, която изпитвах към семейството си. Разбрах кое е важно, и направих всичко възможно, за да го запазя. Капките Алкофитал бяха само средство. Останалото беше желание и много инат.

Иван Моллов от Русе

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.