Решението да ползвам капките Алкофитал беше добро за мен

Капките Алкофитал ползвах, за да мога да се справя с проблемите, които имах. Проблемите ми бяха предизвикани от честата злоупотреба с алкохол

капките Алкофитал
Решението да ползвам капките Алкофитал беше добро за мен

Капките Алкофитал са билкови капки за отказване на алкохола, които ползвах в продължение на 3 месеца. За това време тези капки предизвикаха непоносимост към алкохола в мен. Аз не мога все още да си представя, че след толкова опити най-накрая отказах алкохола. Вече ще стане една година, откакто не съм пил никакъв алкохол. Значи, ако към това време прибавя и времето, в което взимах капките, ще са 15 месеца.

Това е един доста сериозен период за отказване на алкохола. Това е време, през което аз много се борех с моя порок и зависимост към алкохола. За мен беше много трудно.

Аз не съм някакъв класически пияница, или алкохолик. Имах зависимост към алкохола, а която не можех да се справя дълго време. Ако бях оставил нещата така, навярно щях да пропадна още повече. Но, за мой късмет се оправям.

Знам, че малко време е минало, но капките Алкофитал наистина ми помогнаха. Благодарение на тях успях да спра да пия, не само да обещавам, че ще стане това. Много е важно да кажа, че капките Алкофитал са един изключително хубав продукт за отказване на алкохола.

Капките Алкофитал могат да се ползват от хора, които имат сериозни проблеми с алкохола, и от такива, които сега са почнали, но искат да се откажат.

Минчо Филипов от Русе

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.