Прочистих идеално черния дроб с билковите капки Хепавитал!

Ползвах капки Хепавитал, за да направя прочистване на черния дроб, след като дълги години бях злоупотребявал с алкохола и това почти съсипа здравето ми

капки Хепавитал

С капки Хепавитал направих прочистване на черния дроб. Това прочистване беше наложително, тъй като започнах да отказвам алкохола. Аз имах алкохолни проблеми от много дълго време. Макар и да съм спрял да пия от около 4 години, аз знам, че имам здравословни проблеми за решаване. Един от тези проблеми беше заболяване на черния дроб, което имам. Все още не мога да кажа, че съм напълно излекуван. Все пак аз ползвам тези капки Хепавитал от около година и съм направил не повече от 2 прочиствния.

И все пак, изследванията ми показаха подобрение именно, когато започнах да използвам тези продукти. За мен е много важно да пазя черния си дроб здрав. Трябва да го направя, защото лекарката ми каза, че не е добре работата, и ако продължа да пия, или да не се грижа за черния дроб, ще съм на една крачка от цирозата.

Аз не искам да правя тази крачка. Живее ми се. Сега си давам сметка колко много съм навредил и на себе си, и на моите близки. В момента съм само с жена си. Синът замина в Германия. Не искам да разочаровам никого повече. Дори и себе си. Искам да живея и да работя нормално.

Написах това не за да разказвам за себе си, а за да препоръчам един наистина страхотен продукт. Ако искате да помогнете на здравето си, ако имате нужда от прочистване на черния дроб – направете го с капките Хепавитал. Те наистина действат!

Г.Попов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.