Излязох от капана на алкохола, благодарение на капките Алкофитал

Бях в капана на алкохола много дълго време. Може би повече от десет години. Успях да остана само зависим от алкохола, но не и да се превърна в алкохолик

капана на алкохола

В капана на алкохола се попада лесно, но трудно се излиза от него. Направо не може да си представите колко лесно е човек да стане зависим от алкохола. Ето например аз. Докато си повтарях, че това на мен не може да се случи, докато си мислех, че мога да си контролирам дозата, станах зависим. Знам колко малка е крачката от това да си зависим от алкохола и да станеш алкохолик. Много по-бързо се случва, отколкото зависимостта към алкохола. Някой може да попита каква е разликата. Дали не е все едно да си зависим от алкохола и да си алкохолик? Не е все едно. За зависимите от алкохола все още има някаква надежда. Много малко вероятно е алкохолик да се измъкне от капана на алкохола.

Защо казвам капана на алкохола? Защото това наистина е капан. Случва се неусетно и няма излизане. Аз имах късмета да попадна на капките Алкофитал, за които прочетох в някакъв вестник, струва ми се. После намерих информация и в интернет и всичко се оправи. Сега не употребявам алкохол, защото само за около 3 месеца капките Алкофитал предизвикаха непоносимост към алкохола. След това се оправях сам. И сега не пия, нищо, че вече не взимам капките. Успях да изляза от капана на алкохола след като около 3 месеца употребявах капките Алкофитал.

Найден Михайлов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.