Какво трябва да знаем за интимното обезкосмяване?

Има няколко различни вида за обезкосмяване на интимните части на тялото. Всяка една дама сама решава как ( в каква форма) и колко да бъде обезкосмяването, то е индивидуално за всеки. Добре е предварително да изберете салона за красота, в който ще извършите процедурата и да се запознаете с наименованията на различните видове интимно обезкосмяване.

1. Бикини стил
Стилът е много по известен сред дамите като „ основен „ стил. Смият стил е много удобен за жени, които не са свикнали с процедурата. Подходящ е за тези дами , които носят дънки и поли и панталони с ниска талия. Обезкосмяване се извършва покрай срамните устни, по слабините от двете страни и се взема малко от предната горна част.

2. Френски стил
Френският стил е много сходен с този на“ бикини“ стил. Разликата при Френския стил , е че се премахва по-голяма част от окосмяването на двете страни.

3. Бразилски стил
При Бразилският стил се премахва цялото окосмяване на интимната зона и се оставя само една тънка верикална лента над клитора. Стилът е познат сред жените като „ Плейбой“ и е доста желан защото така дамите се чувстват по-красиви и желани от мъжете.

pubisКогато влезете в козметичен салон попитайте спокойно за всеки един от стиловете, които се предлагат, чуствайте се сигурна в това, което сте избрали. Ако все пак нищо от това, което е налице не ви хареса, не се стеснявайте и кажете какво точно желаете. Много жени предпочитат на интимния триъгилник да бъде изписана буквата на любия човек, да има форми на сърце, светкавици и какво ли още не. Не бъдете срамежливи прическата на интимните ви части дори и екстравагантна трябва да се харесва на вас самата.

Безспокойство
Когато отидете в козметичен салон за такава процедура е логично да ви накарат да се съблечете от кръста надолу. Повечето козметици избират да използват топла кола маска, която се нанася с шпатула и се покрива с плат или се чака да се втърди и се издърпва с плата или с ръка. Бъдете подготвени, че когато се подлагате на такива процедура ще бъдат докосвани интимните части, за да може да се свърши добра работа и вие да сте доволни от резултата. При Бразилският стил дори ще се наложи да свиете коленето до гърдите си, за да може да се премахне окусмяването и от скритите места. За почистване на задните части пък ще трябва да помогнете на козметика, като придържате разтворени двете „бузи“.

Болката при обезкосмяването
Трябва да сте на ясно, че когато се правят тези интимни обезкосмявания болката не е малка. Ако болката ви притеснява значително може да изпиете 20-тина минути преди обезкосмяването обезболяващо. Всяка една жена е наясно, че красотата изисква жерти- какво е малко болка след като знаем приятно усещане което ще изпитаме след това.

Следпроцедурни действия
След процедурата ще има зачервяване на интимнита зона, което е нормално. Можете да използвате специални продукти за мазане, които съдържат екстракти от алое вера и лайка за намаляване на зачервяването в зоната. В някои салони това се предлага безплатно, но все пак ако при вас не е така, козметика със сигурност ще ви предложи гама от продукти, които може да използвате.

Лазерно обезкосмяване
Тзи вид обезкосмяване е за жени, които нямат много свободно време, но и също така за тези които не могат да издиржат на болката при процедурите с кола маска. При лазерното обезкосмяване със слабо електричество се унищожават фоликулите на космите и те повече не се появяват. За да предприемете такава крачка трябва да сте убедени, че вече не желаете никакво окосмяване по интимния триъгълник. При него обаче има и негостатъци- червенокоси красавици и блондинки няма да могат да се възползват. Това е така защото лазерите са вид машини, които различават само светло и тъмно. За хора с тъмно окосмяване и тъмна кожа има разработени лазери, които се използват за процедурите.

Жените след интимно обезкосмяване се чувстват много „по-чисти“ и вдъхновени от това, че са се погрижили за интимната си красота. Чувстват се по-привлекателни и по желани от интимния си партньор.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.