https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Какво казват сънищата за нашето здраве – тълкуване и обобщение

0

Сънищата могат да кажат много за нашето здраве. Но, преди да ги разтълкуваме е необходимо да ги запомним добре

сънищата
НАГОРЕ-НАДОЛУ

Сън, в който тичате надолу по стълба, може косвено да свидетелства за заболявания на краката. Анализирайте дали нямате стари проблеми с коленните или глезенните стави. Ако е така, не ги пренебрегвайте. (Между другото, мнозина тълкуват ходенето в мръсотия насън като приближаваща се неприятност, но лекарите настоятелно препоръчват сънят да се разглежда като предупреждение за заболявания на краката.)

Трудно изкачване по безкрайна стълба говори за нарушения в сърцето и съдовете, особено ако при това се задъхвате и всяка крачка ви се струва все по-трудна. Ако се изкачвате нагоре, до самия край, и постоянно опирате в стена – проследете артериалното си налягане.

Ако често сънувате, че се намирате в асансьор, който се движи с огромна скорост, значи през нощта ви е студено. Вашата задача е се облечете по-добре и да си купите по-дебело одеяло.

Вторият е да отидете на лекар и да разберете дали нямате съдова дистония

Ако сте заседнали в асансьор и не можете да се измъкнете от него, значи в спалнята ви присъстват дразнещи миризми, които не забелязвате през деня. Избавете се от цветя или изкуствени подови настилки и пластмабови панели (ако имате такива) и преди сън проветрявайте добре помещението.

Ако сънувате, че асансьорът пада в шахта, обезателно посетете кардиолог, проверете сърдечния ритъм и направете изследване за аритмия. Освен това при заболявания на сърцето човек може да сънува, че е затрупан с пръст или че е получил раняване в областта на гърдите.

ФЛОРА И ФАУНА

Рибите и другите морски обитатели намекват за проблеми с пикочо-половата система при жените и заболявания на бъбреците при мъжете. Всички рогати животни – кози, овце или крави, говорят за наличие на. хронични заболявания на дихателната система. Следете белите си дробове, не се преохлаждайте и навреме лекувайте дори и най-безобидната кашлица.

Змии, които постоянно ви атакуват насън, показват проблеми със ставите

Нека ви стане навик всяка сутрин да правите лека гимнастика и да започнете най-накрая да се храните здравословно.

Бодливи цветя, като кактуси или алое, са крайно неприятен сън, показващ проблеми със стомашно-чревния тракт. Задължително си направете изследване и се убедете, че нямате начален стадий на гастрит или язва на дванадесетопръсника.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.