https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Какво е контактно лечителство?

0

Лечителството е било популярно във всички времена, тъй като обхваща широк кръг различни магически дисциплини

spa_treatments
Лечителството е една от най-древните магически науки, появили се още преди нашата ера, когато първите хора са се научили да лекуват раните си с отвари и билки, и по-късно, когато първите магове са открили у себе си способността да управляват своята енергия за изцеление на тялото и духа си. До наши дни то е достигнало в променена форма, защото днес под думата „лечител“ подразбираме както познаване на алхимията и биоенергетиката, така и строежа на тялото, анатомията, физиологията и патоанатомията на физическото тяло и 6-те енерготела.

Лечителството се дели на два големи раздела:
– контактно;
– дистанционно.

Контактно лечителство

Лечението с еликсири, заклинанията, изработването на амулети, лечителството на основата на руни или прилагането на друга символна магия. Главна отличителна черта на контактното лечителство е, че по време на лечението се работи непосредствено с чуждата рана (болка), а не със собствената енергия.

Макар че може да не го осъзнаваме, ние често се срещаме с този метод на лечителство. Приготвянето на настойка срещу кашлица, прилагането на даден минерал с цел успокояване на главоболие или други проблеми, използване на руни (например на руната Уруз) за възстановяване на изгубените сили — всичко това е контактно лечителство.

Контактното лечителство въздейства на базата на внушението. В много случаи точно внушението ни помага да се преборим с първите и по-леки симптоми на болестта.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.