https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Какви са свойствата на живата и мъртвата вода?

0

Живата и мъртва вода са навсякъде около нас в природата

jiva voda
Живата вода е със знак „+“, т.е. тя носи мощна енергийна съставка, затова са я използвали за възстановяване на силите

Мъртвата е със знак „-„, тя е по-йонизирана – по-наситена е със сребърни йони, а среброто спомага за зарастване на рани, затова са я използвали за лечение.

За да откриете източници на жива и мъртва вода, трябва да знаете къде преминават т.нар. силови линии на Земята. Който не може да ги усети, трябва да наблюдава животните – животинските пътеки преминават именно по тези линии.

Познавайки системата на разстоянията между пътищата, нашите предци обръщали внимание на дърветата, които растат в тези точки: където полярността е минусова, там дървото обикновено е с дефекти. Забележете, че животните понякога минават близо до дървото, а по някои от тях си точат ноктите или си чешат гърба, като мечката например. За хората в древността това е означавало, че тук източникът е минусов – т.е. животното отива, за да отдаде в тази точка своята болка. В същото време горските обитатели търсят гъби и горски плодове в други точки – където знакът е плюс. Така нашите предци са търсели извори в точки с различна полярност. Например открили са няколко извора и са смесили водата от тях. Защото свойствата на водата навсякъде са различни (вследствие от влиянието на тези геомагнитни излъчвания), а когато смесвали водата, тя получавала свойствата на всички тези извори.

Или пък събирали само минусова вода. Например мъртвата вода от един извор по-добре е лекувала порязвания, а водата от друг – язви, от трети – вътрешни кръ-воизливи. Смесвайки отрицателните води, са получавали своего рода универсално средство за лечение не само на външни, но и на вътрешни рани.

Влъхвите използвали мъртвата вода отделно от живата, т.е. никога не смесвали „+“ с „-„.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.