Как ликвидирах тежките последици от миналата Коледа

С билки ликвидирах всичко онова, което бях натрупала от богатата трапеза на Коледа

Миналата Коледа мина като всички други Коледи, с тази разлика, че намерих начин да ликвидирам всички излишни килограми, както и да се освободя от всички шлаки и вредни натрупвания

С билки ликвидирах всичко онова, което бях натрупала от богатата трапеза на Коледа
С билки ликвидирах всичко онова, което бях натрупала от богатата трапеза на Коледа

Знаете по Коледа какво става – празници, ядене, пиене, злоупотреба с алкохол. Много са малко хората, които не се съобразяват с това, че е празник и на човек му се иска да хапне, да пийне и да се повесели. Аз съм един от тези хора.

Допреди една година аз си носех натрупаното от Коледа до лятото и не ми пукаше особено. Но колкото повече време минаваше, толкова повече това, дето съм го качила до Коледа си оставаше и до следващата Нова година. И една през миналата година намерих средство и начин това да не е така.

Започнах поетапно прочистване на черния дроб с капките Хепавитал. За два месеца успях да се освободя от всичко, което ми пречеше. Капките Хепавитал действат идеално. Не може да си представите как се чувствах след това – буквално като преродена.

Затова и тази Коледа ще направя същото. Ще си взема капки за прочистване на черния дроб и жлъчката, които ще ме освободят от всичко, което не искам и не трябва да остава в моето тяло. Сега, за да се подготвя, съм започнала една много лека и щадяща диета. Направете и вие прочистване с капките Хепавитал след Коледа и си осигурете не само перфектна работа на черния дроб, но и идеално здраве.

Минка Григорова от София на 47 години

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.