https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Как думите с отрицателна енергия, могат да повлияят на здравето на човека?

0

Думите с отрицателна енергия разболяват. И това не е теория, а доказана практика

енергия
Как думите с отрицателна енергия, могат да повлияят на здравето на човека?

Според метафизиците мислите са материал. А знаете ли, че енергията, която носят думите, е още по-мощна? Тя има толкова плътна структура, че може да формира материя няколко пъти по-бързо в сравнение със силата на мисълта…

Как думите, съдържащи отрицателна енергия, могат да повлияят на здравето на човека и може ли да се препрограмира ходът на събитията? Над този проблем работи немският психотерапевт доктор Носрат Пезешкиан. Той прави истинско откритие, като установява, че думите са способни да програмират нещастия и болести. Тези думи д-р Пезешкиан обединява в названието „органична реч”.

Органичната реч – това са думи и изрази, пряко влияещи на физиологическите органи на човека. Те носят истински опасна и разрушителна енергия, която може да подкопае дори и най-доброто здраве. Тези злостни метафори всъщност дават на нашия организъм ясна заповед. И той не може да не се подчини, а хората се учудват откъде им се стоварват 330 нещастия.

Особено важен е въпросът дали органичната реч създава болестта, или само съобщава за нея. Картината е следната: първо човек включва думите разрушители в активния си речник (залага програмата на конкретното заболяване) и след това възниква болестта. И то не каквато и да е, а точно тази, която е била „поръчана”. Освен това, създавайки болестта, думите разрушители още по-трайно се вкореняват
в активната реч с цел да поддържат болестта, така че тя „да процъфтява”. Следователно органичната реч е самостоятелна психическа програма с напълно обоснована мисия.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.